unnamed min 3 1 1067x800 - De la scris la TV

De la scris la TV

Intotdeauna am admirat persoanele matinale. Admir oamenii care muncesc dis de dimineata: soferii de autobuz sau metrou, casierele de la magazine, doamnele care vand covrigi de dimineata si mai ales admir oamenii de la TV si radio. Ei sunt super oameni pentru mine. Nu doar ca sunt treji dar sunt si apti de munca si sunt in stare sa ii trezeasca si pe altii, sa ii faca sa zambeasca, sa fie coerenti si corecti in vorbire (ca na, ii aude o natiune). Asa ca, jos palaria pentru ei.

Eu nu sunt matinala deloc. De fapt urasc diminetile. Sunt genul care abia se taraie din pat si daca n-ar fi copiii in casa, nu as scoate 2 cuvinte. Ei scot zambetele din mine dimineata, de unde nici nu stiam ca exista (zambetele, nu altceva). Daca nu beau cafea … deja ceri prea mult de la mine sa vorbesc ceva si sa si intelegi ce spun.

Luni seara o culcam pe Maria, Alex pe fii-su. Cobor in living, Alex imi zice ca am primit un telefon si un mesaj. Sun, erau de la TVR1 cu invitatia de a merge a doua zi la matinalul de 7 dimineata „1 Matinal” si sa ajung pe la 8.30. Acum nu ma intelegeti gresit, cu 2 copii si eu ma trezesc devreme, dar nu trebuie sa fiu machiata, aranjata si sa vorbesc explicit. Este suficient sa spun un ‘gae gae gae’, cum face Alexandru si sunt inteleasa. Aici nu mergea asa! Iertati-mi balbele, sunt incepatoare.

 

Sa fiu in emisiune mi-a placut tare mult desi am fost coplesita de emotii si aveam palmele transpirate cand am iesit din emisie. Linda (Maria Linda) este o femeie tare frumoasa, draguta si amabila, Mihai (Mihai Melinescu) e serios dar stie sa zambeasca…in pauze, iar echipa din spate super profesionista. Felicitari pentru tot ceea ce fac! Super experienta si super oameni!

Multumesc ca mi-ati sprijinit campania ‘Tu ce ai fi in stare sa faci pentru copilul tau?’ Eu multe! Voi?

#nufumainsarcina

Multa grija si iubire!

Nota: pozele sunt facute de Alex, ca doar aparea nevasta la TV

Mesajele voastre