Cand sotia ar trebui sa fie supusa sotului?

sotia supusa min - Cand sotia ar trebui sa fie supusa sotului?

Despre Parintele Necula am auzit de la fratele meu. Inca nu il cunosc personal, dar sper sa ajung intr-o zi sa am marea bucurie de a o face. Este unul dintre cei mai iubiti preoti, darorita modului jovial cu care dezbate orice subiect.

Ce spune parintele despre viata de familie:

“A-ți iubi soția înseamnă a schimba copilul, a spăla vasele. Chiar și dacă ești popă. Popa-i popă de la ușă încolo. În casă este părintele copiilor săi și soțul soției sale. Asta înseamnă, de fapt, a fi soțul cuiva, a-l însoți în toate. Din nefericire, cele mai frumoase lecții de însoțire le vezi pe patul de moarte.” – sursa revista Fresh unde puteti citi tot articolul despre familie si supunerea sotiei fata de sot.

Ce este diferit la Parintele Necula si de ce ar trebui sa il cunoasteti?

 IMG 4572 - Cand sotia ar trebui sa fie supusa sotului?
Nu am suficient spatiu pe blog sa va dau motive, dar pe scurt va spun ca este un om tare bland care stie sa vorbeasca pe limba copiiilor si a tinerilor, care nu judeca si nu condamna pe nimeni dupa aspect sau modul de a-si trai viata si care stie ca in biserica in special pacatosii ar trebui sa intre si sa il caute pe Dumnezeu.

Vorbeste cu multa blandete si haz cateodata, astfel incat discutiile cu el sunt foarte placute. Si daca cearta, cearta intr-un mod frumos, in care omul sa se simta rusinat de ce a facut, nu de cine ii spune ca a gresit.

Daca doriti sa il cunoasteti personal pe parinte, il puteti gasi la facultatea de teologie din Sibiu unde este cadru didactic, parintele acceptand cu bucurie orice vizita.

Parintele Necula: ‘Mesaj pentru parinti: Cu bataia nu faci raiul!’

A scris carti pentru copii si tineret pe care le gasiti la libraria Sofia sau le puteti lua de pe net http://www.librariaortodoxia.ro/search/necula/

Eu va recomand cu drag: ‘Calutul lui Dumnezeu – povestiri’ (povesti pentru copii); ‘Marcelino, o minune de baietel’; ‘Crestinism de vacanta’ (bun pentru parinti); ‘Iubirea care ne urneste’; ‘Ogorul cu ingeri’; ‘Pe cine incomodeaza ora de religie’; ‘Crestin de ocazie’;

Il puteti asculta pe youtube cu multe sfaturi si povesti si il gasiti si pe pagina de facebook Parintele Necula.

O zi binecuvantata!

Multa grija si iubire!

Pe scurt..
sotia supusa min - Cand sotia ar trebui sa fie supusa sotului?
Nume Articol
Cand sotia ar trebui sa fie supusa sotului?
Descriere
Sotia ar trebui sa fie supusa sotului in egala masura cu acesta.Nu exista raport de putere intr-o casnicie,doar comunicare sustinere si iubire
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo
1 - Cand sotia ar trebui sa fie supusa sotului?

Comentarii

Comentarii

Nu rata articolele noi!
Inscrie-te la newsletter
Primeste in fiecare dimineata articolele
ca sa ai ce citi la cafea!

Iti poti sterge adresa oricand! Incearca!
close-link