Cum pastram amintirile vii?

Ati raspunde simplu: cu poze!

E partial corect! In poze vezi niste lucruri, dar memoria de multe ori ne inseala, mai ales cand ne uitam dupa niste zeci de ani.

Din pacate am foarte putine poze din copilaria mea. Asa erau vremurile. Si inca si mai putine informatii despre acea perioada de pana in 5 ani pe care noi nu o tinem minte ci doar ne-o putem imagina din cuvintele mamei. Care este cea mai veche amintire a voastra? A voastra 100%, nu povestita de altcineva!

Anii mei de gradinita. Uff, as da o zi din viata mea sa stiu cum se numeau colegii mei, ce educatoare am avut, in ce excursii am fost plecati si cate si mai cate.

Cate dintre voi poate povesti copiiilor despre acea perioada si nazbatiile facute? Cine isi mai aduce aminte care a fost prima poezie spusa la serbare? Care mai stie cum a fost cand a terminat grupa mica sau cum se numea baiatul care i-a furat primul pupic?

Cam de aici, din propriile frustrari ca acei ani nu ii mai pot revedea, a aparut albumul „Anii de gradinita„. Mi-am dorit sa pot pastra pentru copiii mei nu doar pozele, ci si povestile care insotesc pozele, detaliile si primele impresii din toti anii de gradinita. Sa stiu ce serbari au avut si ce costumatii amuzante, sa le pot povesti despre colegii lor, sa le arat ce moace rusinate si simpatice aveau cand erau in fata si rosteau timizi poezia dintr-o suflare.

Este cadoul perfect, original, cu care puteti merge la o aniversare.
Este cadoul perfect pe care il puteti face propriilor copii mai tarziu.
Este cadoul perfect pentru voi, cand va veti uita impreuna cu nepotii si le veti povesti traznaile parintiilor lor.

Mai vreti si alt motiv?

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre