Vreau-sa-ramana-mama

Sunt mama si vreau sa fiu strigata MAMA!

‘Mama’ este cel mai frumos cuvant din lume si orice copil ar trebui sa il poata striga in toata copilaria lui.

Sunt de religie crestin ortodoxa, cred in Dumnezeu si nu ma indoiesc de existenta Lui. Pentru mine Dumnezeu este iubire, pace si intelegere. Si cred ca doar Dumnezeu poate judeca ce facem noi toti. Atat! El este cel care ne spune ‘cine este fara de greseala, sa arunce primul cu piatra’! Si mai cred in familia traditionala din mama, tata si copil precum si in pastrarea inocentei copiilor.

Daca sunt impotriva comunitatii de homosexuali?

Nu! Cred ca este treaba fiecaruia pe cine alege sa iubeasca si daca este un pacat sau nu, doar Dumnezeu judeca. Cred ca alegerea de a fi homosexual este aceeasi cu a-ti place sexul oral sau nu. Este o alegere! Ce face fiecare la el acasa este ‘treaba lui’ atata timp cat treaba lui nu afecteaza ‘treaba mea’!

  • Sunt impotriva alegerii tale daca aceasta afecteaza pe cineva in schimb!
  • Sunt impotriva identitatii de gen, curent nascut din drepturile comunitatii LGBT.
  • Sunt impotriva casatoriei a doua persoane de acelasi sex, pentru simplu motiv ca un copil echilibrat emotional poate fi crescut doar de MAMA si TATA!

Ce spun specialisti despre transexualitate?

 

Legile in jurul lumii cu privire la relatiile intre doua persoane de acelasi sex (wikipedia)

Informatii clare despre care este numarul persoanelor care fac parte din comunitatea LGBT nu am gasit, acestea invartindu-se intre 3,5% si 10% la nivel mondial.

De ce nu sunt de acord ca doua persoane sa creasca un copil?

Tarile in care a fost legalizata adoptia de copii de catre comunitatea LGBT – mov (wikipedia) :   

Franta a dezbatut in Parlament interzicerea cuvintelor mama si tata si inlocuirea lor cu parinte.  Cum ar fi ca de maine sa te strige copilul parinte si nu mama? De ce? Pentru ca deranjeaza cuplurile homosexuale si pentru ca doresc sa le ofere drepturi egale. Intr-un cuplu homosexual nu pot exista mama si tata. (sursa: telegraph).

In Ontario – Canada a fost deja aprobata aceasta lege si acum folosesc in documentele oficiale numele de gardian sau parinte. Ei merg mai departe si in sistemul lor de sanatate vor sa schimbe numele de femeie si barbat si culorile roz si albastru aferente pentru a diminua discriminarea cu privire la gen. (sursa: cbc.ca)

Se insista tot mai mult pe identitatea de gen si eliminarea distinctiilor dintre sexe: fetele vor primi nume de baietei si invers. Mai nou ‘se considera discriminare parentala pe baza identitatii de gen a fi orice forma de abuz atunci cand un copil se identifica intr-un anumit fel iar unul dintre cei care il au in ingrijire ii spune ca trebuie sa fie diferit.’

Suedia a decis in 2015 sa introduca un nou pronume personal cu gen neutru “HEN” la insistentele comunitatii LGBT, iar acum acum copii sunt invatati sa nu isi mai spuna baiat (han) sau fata (hon) ci cu acest gen neutru pentru ca se doreste promovarea alegerii libere a identitatii in randul copiiilor si pentru a evita discriminearea LGBT. ( sursa: washington post). Acum se doreste mai departe sa existe doar haine unisex si sa se elimine definitiv aceste diferente de gen. Deci dragi mamici pregatiti-va sa va imbracati copiii la fel ca sa nu instaurati discriminearea in societate. Fara floricele fara barcute, doar unisex.

In Ontario, Canada a fost votata Legea 89 care prevede ca judecatorii de familie trebuie sa tina cont de ‘rasa, relatiile de rudenie, locul de origine, originea etnica, cetatenia, diversitatea familiei, dizabilitatea, convingerile, sexul, orientarea sexuala, idetitatea de gen, expresia de gen’ atunci cand decid daca un copil va fi crescut de parintii lui sau va fi luat de la acestia. Pe scurt, autoritatile au toate instrumentele legale ‘sa-ti sparga usa si sa-ti ia copilul biologic daca esti cunoscut ca un oponent al ideologiei LGBT si al teoriei identitatii de sex, daca, spre exemplu, se spune despre copilul tau ca este atras de persoanele de acelasi sex sau daca este confuz in privinta ‘genului’ sau’. (sursa: evz.ro , ontla.on.ca)

Totul pentru ca deranjam comunitatea de homosexuali.

O statistica complexa despre aceasta comunitate o gasiti pe wikipedia. Pana si google a creat o grafica speciala pentru aceasta comunitate. Incercati sa cautati LGBT. Fascinant, nu gasesti asa ceva daca vei cauta religie sau familie.

LGBT

Sa ne aruncam un pic privirea catre Norvegia, unde deja de multi ani exista Barnevernet-ul care are drept deplin asupra copiiilor. Ce se intampla acolo? Pe baza unor motive mai mult sau mai putin reale, pe considerentul ca nu ii este bine in propria familie, copilul este luat, pus sub tratament medicamentos si consiliere psihologica si vandut unor familii (o parte din ele fiind cupluri homosexuale). Intrebarea mea a fost intotdeauna una: daca ei declara ca fac totul in interesul copiiilor, de ce nu intreaba copiii unde vor? (sursa hotnews, contributors.ro)

Alaptatul pentru care atatea asociatii se lupta acum, in viitorul apropriat ar putea fi interzis. Un studiu aparut anul trecut pune grav sub semnul intrebarii teoria ca alaptatul este “natural” pentru ca poate crea din greseala preconceptii biologice legate de rolul femeii si al barbatului in familie. Se mai pune sub semnul intrebarii faptul ca daca e “natural” e mai bun si sanatos pentru organism decat daca “nu e natural”.

De aici grupurile LGBT doresc scoaterea termenului de “natural” asociat cu alaptarea pentru ca acest cuvand are la baza principii ambigue si pentru ca familiile pot contine si persoane de acelasi gen care nu pot alapta ”natural”. Suna intortochiat? Cu siguranta, dar daca ajung sa mi se spune ca alapatatul nu e “natural” atunci am o problema. (sursa: activenews)

Organizatia Natiunilor Unite aduce in discutie legalizarea pedofiliei in diverse conferinte unde se discuta drepturile copiiilor de a face sex la varste cat mai mici si promoveaza ca fiind normal ca un barbat sa doreasca sa faca sex cu copiii si e normal sa se simta excitat de acestia. (sursa: thecomonsenseshow)

Ma intreb daca familiile de la noi care sustin legalizarea casatoriilor homosexuale, se gandesc ce consecinte vor exista peste niste ani? Citesc articole scrise de mame sau tati care sustin aceasta familie moderna, facandu-i inapoiati pe cei care sustin familia traditionala. Asa moderna, nu-mi doresc sa ajung vreodata!

Suna aberant ce am scris mai sus? Din pacate in unele tari deja sunt legale o parte din ele, iar altele sunt in discutii de a fi legalizate.

Nu sustin pe deplin nici modul in care Coalitia de familie actioneaza. Din pacate, din cauza atitudinii habotnice si a modului in care fac lucrurile, nu vor strange suficiente semnaturi. Oamenii primesc mai bine informatiile daca acestea sunt corecte si este folosit un ton amabil. Daca ar spune clar care sunt consecintele acestor casatorii, poate, poate lumea ar intelege mai bine despre ce este vorba.

Tot ce imi doresc este ca aceste drepturi cerute de aceste comunitati sa nu-mi afecteze dreptul meu de a-mi creste copiii dupa normalitatea cu care eu am fost crescuta: sa pot alapta, sa-mi spuna mama, sa le pot spune copiilor mei ca sunt fetita si baietel, sa le spun ca viata sexuala se incepe mai tarziu, nu la 4 sau 5 anisori, sa ii pot iubi si rasfata fara sa imi fie frica de o anumita institutie care va considera ca nu fac bine!

Este usor sa spunem ca suntem toleranti, ca nu fac rau celor din jur alegand sa iubeasca o persoana de acelasi sex cu ele, daca nu s-ar schimba legi in lume pentru ca ei, comunitatile LGBT, sa nu se simta lezate de lucruri atat de naturale si firesti de cand lumea.

Multi prefera sa inchida ochii si sa isi imagineze ca aceste lucruri nu exista pentru ca nu sunt in tara noastra. INCA! De ce vor schimbarea Constitutiei? Ca masura de preventie. Personal si daca o schimbam nu imi da prea mare incredere. Oricine poate veni dupa si sa o schimbe iar.

Foarte multi sustinatori ai comunitatii LGBT spun despre copiii care sunt crescuti de familiile homosexuale ca nu le sunt influentate orientarile sexuale de mai tarziu. Le recomand sa citeasca parerile psihologilor inclusiv a celor care scriu carti sau articole de parenting despre cum copiaza copiii comportamentul parintilor in TOT ceea ce fac.

Asa cum sunt fetite care au crescut intr-un mediu in care tatal isi batea mama de cele mai multe ori acele fetite devenite femei isi vor lua soti dupa modelul tatalui, abuzul fiind perceput ca normalitate, iar cel mai simplu exemplu din jurul meu sunt fetitele de 2-3 ani obisnuite intr-o camera roz ce vor avea ca preferinta culoarea roz. De aici si aparitia hainelor unisex. Mai ganditi-va inca o data ce influenta are asupra copilului cresterea lui intr-o familie homosexuala si afectarea lui in a-si gasi identitatea sexuala mai tarziu.

Toti copiii merita o MAMA si un TATA, toti copiii merita o COPILARIE normala si sa le fie protejata inocenta.

Eu vreau doar atat:

Sunt mama si vreau sa fiu strigata MAMA!

Multa grija si iubire!

Voteaza cu LIKE la articol pe Facebook daca VREI SA MAI AI DREPTUL SA TI SE SPUNA MAMA!

Voteaza cu SHARE la articol pe Facebook daca VREI CA BAIATUL TAU SA POATA FI BAIAT SI FATA SA RAMANA FATA!

Mesajele voastre