Viata fara copii – Ziua 8, intoarcerea acasa

image1 7 min - Viata fara copii - Ziua 8, intoarcerea acasa

Mor cate un pic la fiecare zbor! Am avut ceva turbulente la intoarcere si a pus cam greu frana la aterizare, dar am ajuns! E tot ce conteaza. Aseara ne-am intors de la Roma. In dimineata asta plec sa imi iau puii acasa! Nu pot simti o fericire mai mare!

Ieri ne-am plimbat fara vreun motiv de vizitare, ci doar sa ne pierdem pe stradute mici si incalcite. Sunt multe de vazut in Roma dar chiar si daca ai doar 4 zile este perfect. Gandul meu a fost nonstop la copii. Cum ar reactiona ei daca ar vedea una sau alta, daca le-ar placea mancarea, cum ar fi in avion… Off maritul avion!

Recunosc, atatea nopti de somn fara stres merita! Sunt mai relaxata si mai odihnita mental decat am fost in ultimii 2 ani. Ma bucur ca am avut acest timp pentru mine si pentru noi ca si cuplu. Sunt gata sa fiu o mamica si mai buna si mai fericita pentru ei! Din seara asta ne reluam programul. Ce dor mi-a fost de asta!

Multa grija si iubire!

Ziua 7

Ziua 6

Ziua 5

Ziua 4

Ziua 3

Ziua 2

Ziua 1

Pe scurt..
image1 7 min - Viata fara copii - Ziua 8, intoarcerea acasa
Nume Articol
Viata fara copii - Ziua 8, intoarcerea acasa
Descriere
Astazi ne intoarcem acasa. De abia am asteptat vacanta asta iar acum de abia astept sa ma intorc la ingerasii mei. Mai greu cu zborul
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo

Comentarii

Comentarii