Viata fara copii, Ziua 7, vizita la Collosseum

img 9834 - Viata fara copii, Ziua 7, vizita la Collosseum

Ieri ne-am plimbat alene. Am vizitat dimineata Campo Fiori (piata lor cu de toate), unde am papat niste ananas foarte bun si apoi un pannini. Acest pannini l-am incercat zilnic in alte combinatii. Foartee bun! L-as lua acasa!

Dupa piata am fost la Colosseum. Ne-a placut foarte mult! Este uimitor ce au putut face romanii acum 2000 de ani. Cand ma intorc va scriu un articol cu tips and tricks de prin Roma. Intr-un cuvant vor fi multi care vor incerca sa va pacaleasca, asa ca sunt multe variante mai ‘sanatoase’ de a nu cheltui banii aiurea.

Ne-am plimbat apoi prin Piazza Navonna, am urmarit cantaretii din Piazza Vennetia si am gustat cel mai bun profiterrol de ciocolata!

Ieri m-a anuntat mama ca Maria numara pe degete zilele care mai sunt pana vine mami sa o ia. M-a topit si asa m-as fi aruncat in avion sa ajung la ea.

Beau ultimul capuccino de la Roma pentru ca azi este ultima zi. Imi va fi dor de orasul asta asa frumos dar nu asa dor cum imi este sa imi strang in brate copiii!

Multa grija si iubire!

Ziua 8

Ziua 6

Ziua 5

Ziua 4

Ziua 3

Ziua 2

Ziua 1

Pe scurt..
img 9834 - Viata fara copii, Ziua 7, vizita la Collosseum
Nume Articol
Viata fara copii, Ziua 7, vizita la Collosseum
Descriere
Azi am mers si noi sa vizitam maretul Collosseum. Frumoasa cladire si clar rezistanta. Au trecut 2000 de ani si ea e tot acolo.
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo

Comentarii

Comentarii