Viata fara copii – Ziua 4, pregatiri

img 9724 - Viata fara copii - Ziua 4, pregatiri

Ieri dimineata m-am trezit la 7. Offf macar in ‘vacanta’ m-as fi trezit mai tarziu, dar aveam ziua lunga. M-am trezit cu ideea ca ma voi baga seara la 9 in pat. Da, sigur! Nu s-a intamplat.

Am inceput ziua cu o cafea buna la Starbucks, cateva cumparaturi rapide in drum spre coafor.Ca de obicei am fost la Ionela, de la Creative Salon. Mi-am facut niste suvite si m-am rasfatat cu o manichiura. Am ajuns la 3 acasa.M-am apucat repede de facut bagaje. Nu este activitatea mea preferata, dar imi place sa iau doar ce este necesar si cat mai putine lucruri.

Sotul a fost mandru de mine! Am strans putin. Cand ma intorc va arat si poze…Copiii? Ei sunt bine dragii de ei. Dorm bine, mananca bine si sunt tare alintati de bunici.

Maria a facut cunostiinta de aproape cu un cal. Mi-a spus tata bunica ca s-a speriat un pic, dar bunicul a luat-o in brate si i-a vorbit mult si s-a linistit. A vrut chiar sa mangaie calul.

Ce-mi face sufletul? Moare de dor si viseaza ca ii tine in brate.Voi cum sunteti azi?

Multa grija si iubire!

Ziua 8

Ziua 7

Ziua 6

Ziua 5

Ziua 3

Ziua 2

Ziua 1

Pe scurt..
img 9724 - Viata fara copii - Ziua 4, pregatiri
Nume Articol
Viata fara copii - Ziua 4, pregatiri
Descriere
Azi am inceput pregatirile pentru marea vacanta. Organizare impecabila, alocare timp suficient pentru fiecare detaliu... suntem gata
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo

Comentarii

Comentarii