Zi de pauza pentru mamici

IMG 9087 - Zi de pauza pentru mamici

Mamicile au un job, daca il putem numi asa, full time. De dimineata pana…dimineata si o luam de la capat. Fara pauze de cafea si o mica barfa, fara pranz linistit cu o prietena, fara liniste. Langa noi, mai ales mamicile cu copii mici, mereu zburda cate un greieras care canta cat e toata ziua. Ori canta sa-l intelegem, ori pe limba lui, dar de cantat canta oricum.

Mereu zic, chiar si cand ai mei sunt acasa, ca imi iau o pauza. O pauza in care sa nu fac nimic. Sa plec pentru cateva ore si ei sa ramana cu tati. Am luat cam rar aceea pauza. Saptamana asta e o saptamana de pauza, desi nu e ca si cum nu fac nimic. Doar nimic cu ei…

Desi pare egoist, mamici, credeti-ma aveti nevoie de o pauza, pentru a fi o mama mai buna pentru copiii vostri. Pauza pentru odihna mentala care este la fel de importanta ca odihna fizica, sau cateodata chiar un pic mai mult.

O zi pe saptamana, cateva ore gasiti-va un hobby, mergeti la coafor, faceti sport, plecati la cumparaturi, orice va face fericite si va scoate din rutina zilnica.

O pauza mica, face minuni mari!

Multa grija si iubire!

Pe scurt..
IMG 9087 - Zi de pauza pentru mamici
Nume Articol
Zi de pauza pentru mamici
Descriere
Momentele de liniste nu vin singure. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa ni le luam singure ca de primit de la sine mai greu.
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo
1 - Zi de pauza pentru mamici

Comentarii

Comentarii

Nu rata articolele noi!
Inscrie-te la newsletter
Primeste in fiecare dimineata articolele
ca sa ai ce citi la cafea!

Iti poti sterge adresa oricand! Incearca!
close-link