Zile libere…pentru cine nu este parinte

Cand spui zile libere, weekend prelungit, 1 Mai la mare te gandesti la odihna multa. Cand esti parinte zilele astea sunt doar vise. Cand spun zile libere ma gandesc la somn pana la pranz, iesit in oras pana tarziu si lenevit mult cu iubitul. Acum 4 ani am petrecut si eu primul si ultimul 1 Mai la mare. Cred ca presimteam ceva..

Fix in toamna acelui an aveam sa ma indragostesc nebuneste de un barbat frumos tare care ma facea sa iau foc cand il vedeam…era sotul meu. Noi inca nu am avut 1 Mai la mare in doi, nu am avut concedii si nici nu am iesit din tara impreuna, nu a fost timp. In schimb ne-am mutat in casa noua, am facut 2 copii minunati si am trecut multe teste ca si cuplu.

Zile libere? Nu acum! Dar vor veni! Copiii sunt deja mari si vara asta ne-am programat timp si pentru noi. Plecam in mai, peste 2 saptamani, 4 zile la Roma, doar noi. 1 Mai nu avem, dar avem mijloc de Mai, care tot pe acolo este. Ce facem zilele astea? Azi vine Bubu (mama mea) asa ca Maria este in extaz de fericire. Isi iubeste mult bunica si zilnic ma intreaba cand vine.

Daca tot vine Bubu diseara fugim in centrul vechi sa ne plimbam mana-n mana, iar duminica mergem la un botez. Nu stiu daca merge si Maria cu noi, s-ar putea sa vrea sa stea cu Bubu si cu fra-su. Luni poate iesim la Ferma Animalelor. Mariei ii plac mult animalele si decat sa mergem la Zoo, unde animalele sunt cam chinuite, mai bine mergem la Ferma sa vedem animale fericite. Voi ce faceti de 1 Mai?

Multa grija si iubire!

(Poza este din 2013, 1 Mai la mare)

Mesajele voastre