Mesaj catre tatici

mesaj tatici - Mesaj catre tatici

Stiti cum puteti ajuta o mamica care sta cu copiii desi nu sunteti acasa? Stiu si voi munciti. Mult. Si voi aveti frustrarile voastre de la birou si va doriti calm si multe zambete cand ajungeti acasa.

Si totusi, cateodata gasiti haos. HAOS! Sotiei i-a disparut de cateva zile (saptamani) tot zambetul de pe fata, pentru ca are doi urlatei care o alearga, o bat (cu palmutele lor gingase peste fata) de cate ori apuca, o trag de par, o imping, ii varsa mancare pe ea si da, cateodata fac si pipi (intre schimbari de scutece).

Nu este razboi de cine este mai fericit la locul de munca. Ti-o spun din start ca este mama, dar tot ea are cel mai epuizant ‘serviciu’ fara pauza de cafea, fara barfa din coltul biroului, fara ocheade cu colegul, fara complimente de la colaboratori si mai ales fara liniste. Acasa nu este niciodata liniste, doar daca ai norocul ca amandoi copiii sa doarma in acelasi timp (cum am si eu multe zile) si atunci are o ora, doua de pauza…

Pauza? Ce gluma! In ‘pauza’ aia mamele strang de prin casa haine, jucarii, mancare, scot din masina de vase sau de rufe, se spala rapid pe cap (in 5 minute chiar), mananca (daca apuca) iar unele scriu repede cate un articol (ca subsemnata). Asa ca, dragi tatici, stiti cu ce le puteti ajuta?

Preocupandu-va de starea ei sufleteasca! Facand-o fericita, oferindu-i liniste si pace, flori in zilelele in care nu mai poate (fac minuni si fac sa reapara zambetul de care va este dor). Voi sunteti puterea lor, voi sunteti stalpul de care se sprijina si umarul pe care vor sa planga cand nu mai pot.

Oferindu-le ce au ele nevoie isi vor gasi forta sa isi faca copiii fericiti chiar si in momentele cele mai grele!

Multa grija si iubire!

Pe scurt..
mesaj tatici - Mesaj catre tatici
Nume Articol
Mesaj catre tatici
Descriere
Un mesaj clar si succint despre cum iti poti face sotia fericita atunci cand pur si simplu nu mai are putere sa se ridice sa te imbratiseze
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo

Comentarii

Comentarii