2k1 ‘Sa ne mai cunoastem un pic’

La inceputurile noastre ca si cuplu, eu si Alex ne spuneam des ‘sa ne mai cumoastem’ sau ‘inca nu ne cunoastem atat de bine’. Dupa emisiunea de vineri ne-am demonstrat ca inca mai avem lucruri de descoperit, ceea ce nu e rau! Daca am fi stiut chiar tot ne-am fi plictisit repede…asa avem o viata sa ne cunoastem.

Vineri Alex mi-a demonstrat inca o data cat de mult ma iubeste. Nu ca ar mai fi avut nevoie dar carei femei nu ii place sa i se arate asta des? In aceea dimineata nu m-am trezit usor. Noaptea a fost grea cu Alexandru caruia i-au spart dintisorii din fata. Pe la 11 am plecat spre studioul unde se filma…fara emotii.

Ajungem, cunoastem celelalte doua cupluri simpatice, ne machiaza, trece timpul si ajungem in platou. Platoul mare si frumos, mie incepuse sa imi apara emotiile si un mare gol in stomac. De obicei sunt foarte vorbareata si nu-mi tace gura deloc, acum in schimb imi pierdusem glasul… La inceput am fost mai tacuta, parca imi mancase pisica limba, dar usor usor m-am destins. M-am gandit ca de fapt suntem ca intre prieteni si am uitat de camere. Experienta este de neuitat!

Echipa prietenoasa, cuplurile din concurs simpatice, iar Mirela (Vaida Boureanu) o femeie minunata, deschisa, vesela si foarte energica. (Nu stiu cum poate cu 2 copii mici, stiind prea bine cat de grea este viata de mamica!) – Sa nu indraznesc sa ma mai plang vreodata! O s-o am pe ea exemplu.. Oamenii sinceri, profesionisti, pasionati de munca lor. Cu siguranta in spatele a ceea ce vedem noi la TV este foarte multa munca. Daca vreti sa iesiti din rutina sau din zona voastra de confort si vreti sa incercati ceva nou, merita sa mergeti.

Dar deschisi, sinceri si pentru a trai o experienta noua. Noi cu acest gand am plecat si nu am regretat. Viata inseamna mai mult decat premii sau bani, inseamna amintiri si lucruri traite frumos. Daca vreti sa ne vedeti si nu ati apucat, ne gasiti pe Antena Play, eu alta varianta nu stiu.

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre