2k1 min - 2k1 sau noi doi

2k1 sau noi doi

Cand eram adolescenta era o emisiune in care participau tineri indragostiti carora li se testa iubirea. Eu n-am fost desi imi doream foarte tare, eram prea mica si nu aveam nici iubit… Acum cateva saptamani pe Antena 1 a aparut o emisiune noua 2K1. M-am uitat pe furis (sa nu ma vada Maria) cate un pic din cand in cand si mi-a placut tare mult.

Intr-o zi prind curaj si ii povestesc sotului de emisiune si ii spun (convinsa fiind ca va spune ‘Nu’) ‘Hai si noi’. Se uita la mine, se gandeste si apoi spune scurt ‘De ce nu?’. Repede sa nu ratez momentul ne si inscriem.

O prietena mi-a zis ce imi trebuie sa merg la emisiuni siropoase, o alta ca i-ar placea sa mearga si ea dar al ei nu va merge nici tarat. Dragelor eu va spun sincer ca am niste emotii de mor, dar imi place la nebunie ideea unei astfel de experiente in care testezi cat de bine te sti cu sotul, ca noi pentru asta mergem.

Saptamana trecura am filmat partea de inceput si am completat un chestionar de 100 intrebari (fiecare in alta sala). Va spun sincer ca atunci cand am plecat ne simteam ca la primele intalniri. Ne-am readus aminte de primele intalniri (care nu au fost intalnirile clasice), de primele ganduri si fiori.
Daca vreti sa ne vedeti sa stiti ca suntem maine live la Antena 1 de la ora 14.00.

Siroposi sau nu, noi abia asteptam!

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre