amana 8 martie - Putem amana 8 Martie?

Putem amana 8 Martie?

Doar azi si doar un pic? Pana sunt ceva mai odihnita si cu chef sa sarbatoresc.. Putem amana pana trec durerile de dinti ale lui Alexandru sau tantrumurile Mariei prin care trece de 2 zile? Pana trec zilele grele si vin alea bune? Pana cand dorm o noapte mai mult de 5 ore legate? Pana cand nu ma vor mai durea bratele de cat i-am tinut in brate? Pana cand pot fi doar eu si sotul pentru o seara? Pana cand sunt mari si imi aduc ei flori?

Azi voiam sa fie soare. La noi este! Voiam flori. Vine tati cu ele! Renunt la tot pentru un dram de liniste si un gram de rabdare!

De cand ma stiu ii cant mamei ‘E ziua ta mamico’ de 8 Martie si ziua ei. Azi i-am cantat mamei cu jumatate de gura si incercand sa par fericita! Dar azi, tocmai azi sunt epuizata!

Ma uit la ei cum se joaca in patut in pauza dintre mieunaturi si plansete si sunt adorabili! Pentru ei merita orice! Cu ei si pentru ei ma stradui sa fiu o mama perfecta, o femeie frumoasa si un om mai bun!  Dar azi as vrea sa aman un pic!

Putem amana 8 Martie?

La multi ani mamici eroine! La multi ani cu mult timp, zambete sincere, brate deschise mereu catre voi, ganduri pure si rabdare cu kilogramele!

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre