Martisoare, martisoare, martisoare!

In toata viata mea, mi-a ramas in cap un singur martisor! Era o inima rosie foarte frumoasa! In clasa a doua mi-a adus mama 2 martisoare: cel cu inima si o ratusca urata rau! Un martisor trebuia sa il port eu si unul sa il ofer domnisoarei invatatoare! Pentru ca o iubeam mult i-am dat ei inima si eu am purtat ratoiul!

Prin clasa a treia mama s-a apucat de facut martisoare! O ajutam si eu!

Erau foarte apreciate dar mie nu-mi placeau! Imi placea sa le fac, pentru ca petreceam timp cu mama, dar nu-mi placea sa le ofer! Pur si simplu erau prea simple!

Acum e o moda! Toata lumea face martisoare in zilele noastre! Unde te uiti toata lumea scrie despre cum sa mai faci un martisor!

Toata lumea se ‘pricepe’ chiar!

Lasand la o parte ideea frumoasa de a implica copiii, nu pricep ce-au facut sa merite oamenii care primesc martisoare facute de parinti impreuna cu copiii lor, niste lucruri urate!

Pentru ca, sa recunoastem, nu toata lumea este talentata!

Chiar daca noua ni se par frumoase, ca doar deh, sunt facute de minunile noastre, e posibil ca cei din jur sa nu le vada asa!

Am primit de-a lungul vietii niste martisoare urate rau! Acum ce sa fac? Sa le pastrez? O s-o fac cu ale copiiilor mei, pentru ca ale lor sunt delicioase… pentru mine!

Asa ca, incurajati-va copiii sa va faca martisoare, dar nu ii puneti sa le mai si ofere (decat daca chiar insista copilul)!

Eu fac lucru manual cu copiii in orice alta zi!

De 1 martie in schimb, pentru gradi si scoala voi cumpara!

Martisoare frumoase, lucrate manual, cu multa daruire si migala si care o vor face pe cea care le va primi sa zambeasca larg si sa nu spuna un ‘multumesc’ de politete sau ‘vai, ce frumos’ la auzul faptului ca sunt lucrate de copilul vecinei/prietenei etc!

Un alt motiv pentru care le voi cumpara este ca toti oamenii aia care fac asta ca meserie ar ramane fara bani de mancare de pus pe masa pentru copiii lor!

Parerea mea, e ca puteti face lucruri minunate cu copiii la ora de lucru manual, lucruri pe care sa le pastrati ca amintire o viata!

La multe martisoare…frumoase!

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre