zara min - Eu si magazinele ZARA

Eu si magazinele ZARA

Nu merg des la cumparaturi si in ultima vreme cumpar doar cadouri sau pentru copii! Zilele trecute am luat un cadou pentru un copil! M-am dus la mall si am batut magazinele.

Printre cele in care am intrat de nenumarate ori, a fost si Zara!

Au lucruri foarte frumoase, unele dintre ele in schimb nu-si merita pretul. Am ales o bluzita foarta draguta, alba cu dantela. Era seara la 9, caci am fost dupa ce am culcat copiii. Merg la casa si mi se spune ca este inchisa cea de la etaj si sa merg la cea de jos. Jos coadaaa!

Un lucru pe care il urasc foarte tare este sa fie magazinul plin de personal si totusi sa fie o casa, maxim 2 deschise, desi mi s-a intamplat de foarte multe ori sa cer eu deschiderea celei de-a doua!

Mi se pare un prost marketing si proaste servicii, sa stai la coada mai multe de 10-15 minute pentru a putea achita un produs. Un magazin asa mare chiar nu isi poate permite personal?

De fiecare data au scuze: se inchide programul, sunt la masa, e prea devreme, sunt prea multi clienti si nu facem fata. Pe bune? Ca sa nu mai zic de perioadele de sarbatori cand stai pe putin jumatate de ora…

Din pacate si la H&M, Mango si multe altele e cam la fel..

Asta este un alt motiv pentru care nu-mi place sa fac cumparaturi!

Voi ce experiente ati avut?

Mesajele voastre