tratati corect copiii min 1024x733 - Cum sa va tratati corect copiii acasa?

Cum sa va tratati corect copiii acasa?

Cu ajurorul medicului!

Sunt multe situatii in care nu putem ajunge la medic, sau in care e noapte si nu stim catre ce spital sa ne indreptam sau cand credem ca ai nostri copii au aceleasi semne si simptome ca si copiii vecinei. NU cautati pe forumuri sau cititi pe google raspunsuri! Desi aparent pot fi aceleasi probleme,  acestea pot ascunde lucruri grave!

Noroc cu cei de la Cluj care au infiintat 2 linii de asistenta telefonica unde raspund nonstop medici specialisti cu informatii necesare pentru intrebarile si situatiile mamicilor.

AloPedi

Ii gasiti la numarul 0364917, numar cu tarif normal, 24/7.

Medici cu pregătire în domeniul pediatrie și medicină de urgență, ce au urmat un program de pregătire medicală specifică triajului telefonic, cu abilități de comunicare, consiliază părinții și le oferă sfatul medical adecvat stării copilului.

Peditel

Ii gasiti la numarul 1791, numar cu tarif normal, 24/7.

Serviciul PEDITEL 1791 este un serviciu dedicat părinților ce au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor. Call centrul pediatric PEDITEL 1791 este apelabil prin formarea numărului scurt 1791, un număr cu tarif standard, fără suprataxă, la care răspunde un medic specialist. Medicul PEDITEL 1791 este pregătit să vă răspundă la întrebările legate de sănătatea copilului dumneavoastră, non stop. Serviciul este o premieră în România. Inițiat și implementat de Fundația Părinți din România.

Aceste 2 servicii sunt disponibile pentru a ajuta cat mai multi parinti, sunt sunati inclusiv de catre parinti romani din afara tarii, singurul lucru cu care nu ii pot ajuta pe cei din afara zonei Clujului sunt problemele administrative (spitale deschise noaptea, specialitati, medici) neavand o baza de date a altor spitale din tara.

Pentru BUCURESTI exista serviciul de urgenta in cadrul Clinicii private Regina Maria, 24/7, numar cu tarif normal, unde raspunde permanent un medic.

Ii gasiti la numarul de telefon (0722) 456 711.

sursa foto: amazon

Mesajele voastre