puficiator - Purificatorul cu filtru Hepa si zgomot alb inclus

Purificatorul cu filtru Hepa si zgomot alb inclus

Unul dintre lucrurile foarte importante pe care un parinte ar trebui sa il achizitioneze pentru camera noului nascut este un purificator de aer. Din pacate, suntem inconjurati de praf si poluare iar camera copilului o vrem cat mai aerisita, geamul deschis fiind insuficient, astfel incat mai ales cei care locuiesc in orase, la bloc sau casa au mare nevoie de asa ceva.

De cand a venit Maria noi am achizitionat unul cu aer cu ionizare si filtru Hepa. Are numeroase avantaje pe care le gasiti in descrierea produsului, eu va spun ce mi-a placut cel mai mult: elimina fumul de tigara din camera (nu, nu se fumeaza in casa, cu atat mai putin in camera copilului, eu fiind o nefumatoare convinsa, insa sotul are acest obicei si ma intra in camera copilului dupa ce a fumat), elimina praful, polenul si bacteriile.

Iar pentru ce il recomand eu foarte mult este zgomotul alb pe care copiii dorm foarte bine si care acopera zgomotul din casa (mersul nostru pe scari, tv-ul, vorbitul si inclusiv latratul catelusei noastre). Noi avem 2, fiecare copil avand cate unul in camera lui. Fara acest aparat nu plecam nicaieri (nici macar la bunici).

Produsul se numeste Emed Purificator aer cu ionizare si filtru Hepa si il gasiti pe multe siteuri la un pret foarta bun (in jur de 200 ron).

Nota: acest articol nu a fost platit, l-am scris pentru ca mie imi place tare mult produsul si ne-a ajutat mult

Mesajele voastre