Romantismul in cuplu dupa venirea copiiilor

Cand apare un copil, vrei nu vrei lucrurile se schimba. Daca deja numarul de copii creste, cresc si sansele sa fie tot mai greu! Sunt una dintre femeile care si-a dorit sa pastreze intimitatea in cuplul nostru (cateodata e mai greu), sa dormim doar noi doi (la al doilea am stat separati primele 4 luni), sa fiu frumoasa in fiecare zi (desi dormisem 2 ore), sa nu fiu stresata cu 2 bebefoane langa mine (care se aprind in momentul cel mai nepotrivit), sa vorbim despre noi (cand avem fix 2 ore in care mancam, facem dus si eu ii povestesc ispravile copiiilor), sa fim noi!

Asta cu sa fim noi, doar noi doi, este ca timpul de calitate pe care il oferim copiiilor, dar pe care uitam sa ni-l oferim noua. Desi eu si sotul meu am incercat din rasputeri sa mentinem echilibrul, de cateva luni, cu multe schimbari la jobul lui, deschiderea blogului meu, 2 copii care cresc nu am mai avut timp de NOI, asa cum ne doream.

Ce ne salveaza pe noi este faptul ca nu ascumdem micile probleme sub pres, iar acum cateva zile am avut o discutie la un pahar de vin, lumanari si semineu (electric) la sfarsitul careia sotul meu m-a invitat in oras la cina, doar noi doi! Singura zi disponibila este joi (caci pleaca bunica apoi).

Asa ca joi e marea zi! O sa ma aranjez, o sa-mi pun o rochie sexy pe mine (ce conteaza ca e ger, ma scoate sotul in oras), pantofii cu toc (si ce daca alunec, am un brat puternic de care sa ma prind), machiajul rar pe care il vede si dupa ce culcam copiii iesim in oras (obositi morti probabil dar cu chef de noi!)

Romantismul tine de o floare, un gest, o discutie, o imbratisare!

Daca pentru 5 minute sunteti doar voi, romantismul inca traieste!

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre