Cate poze faceti copiiilor vostri?

poze - Cate poze faceti copiiilor vostri?

In copilarie nu am avut cel mai tare penar, nici cei mai misto blugi, nici cea mai frumoasa tunsoare! Cand am crescut nu mi-am cumparat penare, nici tone de blugi (cred ca am 3 perechi, nu le aveam cu moda atunci cum nu le am nici acum), iar cu parul am trecut prin toate culorile si lungimile de-a lungul vietii.

Regretul meu din copilarie este ca nu am poze! Nu am poze de la un an, nu am poze de la gradinita, nu am poze cu domnisoara invatatoare (unul dintre cei mai dragi oameni din lume), nu am poze de la banchetul clasei a 8-a!

Stiu, imi veti spune ca alea erau vremurile! Or fi fost, dar multi colegi de-ai mei aveau poze! Le vedeam inramate prin casa cand mergeam in vizite si aveam un gust amar ca eu nu am.

Am crescut si cam de cand depinde de mine am poze! Mii de poze de peste tot!

Si da, copiiilor mei le fac sute de poze din toate pozitiile, in fiecare zi, orice ar face si indiferent de fetele celor din jur! De fete care judeca, care critica, care se amuza! Va anunt pe aceasta cale ca nu ma intereseaza parerea voastra!

Eu construiesc amintiri! Amintiri pentru ei si amintiri pentru mine, pentru cand voi fi batrana, probabil senila si tot ce voi face este sa ma uit la ei!

Copiii cresc atat de repede, incat am impresia ca doar in poze ii pot tine cat mai mult bebelusi, copii, pici si tot asa. Amintiri pentru ei, pentru cand vor creste si vor stii cat au fost de dragalasi si de frumosi si cate nazbatii au facut in fiecare zi!

Voi cate poze faceti copiiilor vostrii?

Multa grija si iubire!

Comentarii

Comentarii