artificii min - Ce-am facut in noaptea dintre ani!

Ce-am facut in noaptea dintre ani!

Pentru mine Noaptea de Revelion nu a insemnat niciodata mare lucru, iar trecerea dintre ani am petrecut-o mai mult in moduri linistite, decat in petreceri, muzica asurzitoare sau fum de tigara (sunt o nefumatoare convinsa, nefiind atrasa niciodata de tigari).

Totusi, acum cativa ani, cand eram singura si nelinistita, am decis sa petrec noaptea de revelion intr-un club de fite din Bucuresti cu niste prieteni. Mi-am luat rochie noua, m-a machiat o make up artist si mi-am facut parul la salon. Am investit o mica avere, banii pe care i-as fi putut folosi o saptamana la munte, cu tot cu cheltuieli! Dar am zis sa o bifez si pe-asta!

Proasta alegere! Pe langa banii cheltuiti aiurea, am ramas si infometata (caci marele club nu a pus la dispozitie suficienta mancare pentru cate bilete vanduse), am stat intr-o imbulzeala de nedescris (nici nu se punea problema de dans, decat daca vroiai sa te freci de vreun strain), iar Loredana, pentru ca pentru ea alesesem clubul, a ajuns abia la 4 dimineata cand deja eram pe punctul de plecare, fiindu-mi foarte somn (nu sunt obisnuita sa pierd noptile si ma culc relativ devreme, asta faceam si inainte de copii, desi acum pierdul noptilor are alte motive).

Ma bucur ca sotul meu impartaseste aceleasi idei de a sta mai mult acasa sau in cadru restrans in noaptea dintre ani. Anul acesta ca si anul trecut am ales sa petrecem cu frumoasa noastra gasca de vecini. Suntem toti de aceeasi varsta si cu aceleasi interese, asa ca alegerea a fost simpla!

Ne-am decis ca fiecare familie sa gateasca ceva si sa aduca de baut din ce avem pe acasa, astfel incat costurile petrecerii a fost mic. Noi am culcat copiii la programul lor obisnuit, ora 20.00 in pat, deoarece nu facem exceptii pentru nici un motiv in care sa ii tinem treji dupa aceasta ora. Intrebata fiind de o vecina cand ii voi lasa mai tarziu, raspunsul meu a fost simplu, dupa varsta de 7,8 ani! Inainte nu inteleg nimic, se obosesc foarte tare, iar pentru cei care cred ca acesti copii sufera, va spun sincer ca nu au de ce, nestiind ce pierd! Pentru mine este mai importanta odihna lor si o dezvoltare armonioasa (se stie ca in timpul somnului creierul se dezvolta la copii), doar ca sa ii tin peste program, obositi peste masura!

Dupa ce am culcat copiii, ne-am imbracat, eu deja ma machiasem de la 6 seara si ne-am dus la vecini inarmati cu cele 2 videofoane (avem o raza de 2 case pana unde bat), asta fiind si motivul pentru care ne-am bucurat ca s-a tinut petrecerea aproape de noi si am putut participa. Minunatii mei au dormit linistiti! La 00.30 l-am hranit pe Alexandru, apoi am mers iar la petrecere. Am papat de toate, s-a ras mult si am reusit sa dansez chiar pe 2 melodii impreuna cu sotul meu!

La 2 dimineata am ales sa ne intoarcem pentru a prinde cateva ore de somn. Dimineata la 7.30 copiii erau treji, iar sotul meu m-a lasat sa mai dorm, ocupandu-se el de cei mici! Si uite asa in prima zi a anului m-am trezit la pranz! Copiii erau mancati, isi facusera somnul de dimineata si erau veseli! Dimineata perfecta de 1 ianuarie!

Sper ca ati petrecut bine si ca sunteti sanatosi (Alexandru inca se lupta cu mucisorii)!
Un inceput de an cu bucurie si liniste!

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre