Dorinte, dorinte

Cativa ani la rand a fost o moda sa-ti faci liste, sa-ti pui dorinte, sa le scrii, eventual sa trimiti si un mail in neant destinului ca poate poate se indeplinesc! Anul asta citeam (alta moda) ca de fapt listele alea n-au facut deloc bine, ba chiar mai rau, au creat frustrari citind la sfarsitul anului ce nu ti-a iesit!

Nu mi-am facut liste si nici nu am scris destinului niciodata! Viata este atat de scurta pentru facut planuri! Prea scurta pentru trait maine! Prea scurta pentru a amana orice! Cand eram adolescenta am luat decizia de a trai AZI pentru MINE si mai putin pentru altii, iar celor dragi le-am spus simplu: viata asta o traiesc pentru mine, urmatoarele pentru voi!

Nu am regrete si daca ar fi sa o iau de la capat as face la fel toate lucrurile! Am trait o viata (pana la 33 si un pic de ani) cati altii pana la 80 sau niciodata! Sunt un om care a apreciat fericirea chiar si in cea mai neagra durere! Pozitivismul si veselia cu care m-am nascut m-au ajutat sa vad doar partea buna si sa invat din cele mai putin bune!

Anul trecut pe vremea asta nici nu visam la Zana Scutecel! Iar acum ma bucur ca am unde sa-mi scriu bucatele din sufletul meu! (Surpriza lui 2016 pentru mine!) Lista mea pentru 2017? Sa traiesc prezentul ca si pana acum, fara regrete!

Va pup mamici si traiti AZI, fara regrete!

Sursa foto: chelseahaworthphotography

Mesajele voastre