Povestea Craciunurilor noastre

craciun - Povestea Craciunurilor noastre

Cum zilele astea am fost prinsa cu ‘traitul’ Sarbatorilor si zilele proaste ale copiiilor cu raceala, n-am apucat sa va povestesc cat de magice sunt sarbatorile de Craciun pentru noi!

Anul acesta am sarbatorit Craciunul nr 4 cu sotul meu. In primul nostru an l-am petrecut intr-o garsoniera micuta micuta, dar cu cel mai frumos brad din lume pe care l-am admirat o luna jumate. L-am scos in februarie de drag ce ne era!

Al doilea an l-am petrecut in maternitate, deoarece Maria se grabise sa vina pe lume (gasiti povestea Mariei pe blog), iar noi am ramas cu un frigider plin de mancare nefacuta, buna de aruncat!

In al treilea an (am fost la nasi la Constanta) am aflat ca sunt insarcinata cu Alexandru, iar la prima ecografie aratau gemeni! Va inchipuiti panica si bucuria dar mare ne-a fost dezamagirea cand la inceputul anului am aflat ca e doar unul. Dar, asa a fost sa fie!

Iar anul acesta, in sfarsit am sarbatorit in casa noastra in 4. Da, pentru noi Craciunul este magic si mereu ne aduce ceva nou si frumos!

Multa grija si iubire!

Pe scurt..
craciun - Povestea Craciunurilor noastre
Nume Articol
Povestea Craciunurilor noastre
Descriere
Cu adevarat o sarbatoare pentru noi! In fiecare an Dumnezeu ne-a binecunvatat de Craciun cu cate ceva minunat!
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo

Comentarii

Comentarii