De ce NU v-am facut o lista de Craciun!

Pentru Craciun nu v-am facut vreo lista de Craciun (e plin netul de ele), plus ca n-as fi stiut sa va recomand incaltari scumpe, bijuterii deosebite, decoratiuni speciale, jucarii complexe si alte minuni de care auziti mai greu, pentru simplu motiv ca eu nu am si nici nu caut asa ceva! Sunt prea simpla pentru lumea in care traim, sau asa imi spun prietenele!

Nu folosesc genti (panica, dar da, cred ca sunt singura femeie din Univers care uraste gentile! Am una mica, verde, pe care o port postareste, dar atat!). In rest, indes in buzunarele sotului ce am de carat (telefon si card, desi de obicei folosim cardul lui!), deci doar pentru atat, de ce sa port o geanta? Ca sa nu mai zic ca imi ocupa mainile, maini care prefer sa-mi fie ocupate de minunatii mei!

Nu port haine scumpe! De fapt, am haine de acum 10 ani printre care s-au mai strecurat si alte articole mai noi! Nu sunt la moda si habar nu am ce se poarta! De obicei ma port pe mine si e suficient! Prefer materialele calitative care nu se deterioreaza in timp, dar care nu au neaparat nume de branduri pe ele!

Nu tinem obiecte de valoare! De fapt nu ne pasa de obiectele de valoare si nu mi-ar placea sa le strig copiiilor: Nu pune mana/Nu te juca/Nu sparge/ Nu murdari/Ai idee cat a costat? Copiii mei pot pune mana pe orice, spartul tine doar de siguranta lor, iar de murdarit pot murdari orice, ca doar se curata!

Jucariile cu careAlexandru in balansoar se joaca copiii nostri de cele mai multe ori suntem noi (si suntem ieftini), iar atunci cand Maria se joaca singurica: citeste pentru ca ii plac cartile foarte mult, construieste cu piese lego, da foarte bine cu piciorul drept in minge (si daa noi jucam mult fotbal in casa), si mai nou isi aranjeaza colectia de masinute (care a costat 40 ron de la Jumbo).

Deci ce ar fi putut sa va recomande o mama ca mine? Poate sa va mint si sa nascocesc toate nebuniile gasite pe net, dar eu prefer sa va recomand ce chiar folosesc sau nu.

Asa ca lista mea a fost simpla: sanatate pentru noi toti, este cea mai importanta (si aia nu se cumpara, se poate doar repara) si multa putere fizica pentru mine sa le pot face fata singura amandorura!Va salut din balansoar cu Alexandru (caci azi am scris cu el articolul, Maria fiind cu ta-su in oras, comanda o rama pentru taboul pictat de mama mea, cand va fi gata o sa vi-l arat).

Multa grija si iubire!

Mesajele voastre