Sarbatori dulci?

sarbatori dulci - Sarbatori dulci?

Pentru ca se aproprie Sarbatorile si aud des ‘un pic de ciocolata/prajitura/suculet nu strica’ m-am gandit sa va povestesc cum fac 2 tari mari astfel incat sa mentina rata scazuta a obezitatii si a diabetului in randul copiiilor si a adultilor!

Copiii francezi primesc ca desert cate o felie de cascaval! Ati auzit bine! Asta stiu copiii ca este desertul! Zaharul si ciocolata le sunt prezentate mult mai tarziu, dupa varsta de 6, 7 ani. Regula ce este respectata si in gradinite!

Japonezii pun accent pe legume, fructe si mult peste. Mancarurile dulci sunt gasite rar in alimentatia lor iar prajiturile lor contin: banane, seminte, mere rase si legume cu frunze verzi! Desertul servit copiiilor (chiar si la adolescenti) consta in fructe!

Nici unii nici altii nu ofera asa zisele sucuri naturale, ciocolata, sau orice produs cu zahar caruia i se face reclama ca este pentru copii! In multe alte tari nu este permisa reclama produselor nocive pentru copii!

Zaharul si ciocolata nu ofera nici un aport nutritional! Copiii care mananca chiar si o bucatica mica de dulce, vor fi agitati, foarte energici si vor dormi prost. Sa luam exemplu de la ei, sunt cei mai feriti de boli si traiesc foarte mult. Un copil care nu a gustat niciodata dulce, nu il va cere! (Am exemplu viu acasa!)

Voi ce alegeti de Sarbatori?

Multa grija si iubire!

Pe scurt..
sarbatori dulci - Sarbatori dulci?
Nume Articol
Sarbatori dulci?
Descriere
Cum sa oferim un dulce sanatos copiiilor nostri! Nu e nevoie sa facem rabat si sa ii dam dulce din comert.
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo
1 - Sarbatori dulci?
printfriendly pdf email button md - Sarbatori dulci?

Comentarii

Comentarii

Nu rata articolele noi!
Inscrie-te la newsletter
Primeste in fiecare dimineata articolele
ca sa ai ce citi la cafea!

Iti poti sterge adresa oricand! Incearca!
close-link