Spun NU scutecelor Pampers!

nu pampers - Spun NU scutecelor Pampers!

V-ati gandit sa schimbati scutecul atunci cand copilul este iritat, in loc sa schimbati crema?

Imi pare rau cand citesc recomandarile altor mame pentru cele mai celebre scutece Pampers! Imi pare rau ca, intrebate fiind, nu stiu ingredientele folosite in ‘minunatele’ produse! De efecte toxice asupra copilului nici nu are rost sa intreb!

Nu stiu! Poate doar eu si sotul am fost mai interesati in a citi eticheta fiecarui produs si evident necunoscand ingredientele, ne-am pus pe documentat! Fiecare mama alege pentru puiul ei! Ce ma deranjeaza este sa faci reclama unui produs despre care sa nu stii nimic.

Pe voi va sfatuiesc sa faceti un mic test: mirositi scutecul de la Pampers si oricare altul de la concurenta! Miroase groaznic! Puneti mana pe scutec unde sta funduletul copilului dumneavoastra si veti vedea ca se simte ca un plastic.

Se irita? Cate creme ati schimbat? V-ati gandit sa schimbati scutecul?

Eu nu folosesc crema, decat foarte rar (cumpar o crema pe an!) si nici nu stim ce este fund rosu macar (iritatii face foarte rar, cand are scaun moale de la aparitia dintilor si atunci o rezolvam cu crema pentru fundulet Weleda, dupa o singura aplicare, funduletul este impecabil).

Aici pe blog nu am facut reclama nici unui produs platita. Daca voi ajunge sa o fac sa fiti sigure ca nu voi sti doar ingredientele ci voi citi aprofundat totul despre acel produs si cu siguranta il voi testa. Despre cei de la Pampers atat va spun: cititi si tratati!

Ce folosim noi? Intr-un articol viitor!
Multa grija si iubire!

Pe scurt..
nu pampers - Spun NU scutecelor Pampers!
Nume Articol
Spun NU scutecelor Pampers!
Descriere
Stiti ceva despre scutecele pe care le folositi? Orice scutece ati folosi trebuie sa va documentati. Eu am spus nu scutecelor Pampers!
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo
1 - Spun NU scutecelor Pampers!

Comentarii

Comentarii

Nu rata articolele noi!
Inscrie-te la newsletter
Primeste in fiecare dimineata articolele
ca sa ai ce citi la cafea!

Iti poti sterge adresa oricand! Incearca!
close-link