nu pampers - Spun NU scutecelor Pampers!

Spun NU scutecelor Pampers!

V-ati gandit sa schimbati scutecul atunci cand copilul este iritat, in loc sa schimbati crema?

Imi pare rau cand citesc recomandarile altor mame pentru cele mai celebre scutece Pampers! Imi pare rau ca, intrebate fiind, nu stiu ingredientele folosite in ‘minunatele’ produse! De efecte toxice asupra copilului nici nu are rost sa intreb!

Nu stiu! Poate doar eu si sotul am fost mai interesati in a citi eticheta fiecarui produs si evident necunoscand ingredientele, ne-am pus pe documentat! Fiecare mama alege pentru puiul ei! Ce ma deranjeaza este sa faci reclama unui produs despre care sa nu stii nimic.

Pe voi va sfatuiesc sa faceti un mic test: mirositi scutecul de la Pampers si oricare altul de la concurenta! Miroase groaznic! Puneti mana pe scutec unde sta funduletul copilului dumneavoastra si veti vedea ca se simte ca un plastic.

Se irita? Cate creme ati schimbat? V-ati gandit sa schimbati scutecul?

Eu nu folosesc crema, decat foarte rar (cumpar o crema pe an!) si nici nu stim ce este fund rosu macar (iritatii face foarte rar, cand are scaun moale de la aparitia dintilor si atunci o rezolvam cu crema pentru fundulet Weleda, dupa o singura aplicare, funduletul este impecabil).

Aici pe blog nu am facut reclama nici unui produs platita. Daca voi ajunge sa o fac sa fiti sigure ca nu voi sti doar ingredientele ci voi citi aprofundat totul despre acel produs si cu siguranta il voi testa. Despre cei de la Pampers atat va spun: cititi si tratati!

Ce folosim noi? Intr-un articol viitor!
Multa grija si iubire!

Mesajele voastre