Cum pastram inocenta copilariei?

inocenta - Cum pastram inocenta copilariei?

Sunt conservatoare si extrem de simpla! La fel de simple sunt si legile lui Dumnezeu!

Nu poti crede in El si sa asculti, sa urmezi si sa promovezi isteria educatiei sexuale libere si conceptul de egalitate de gen la copii, in special la cei de gradinita si scoala primara! Sunt extrem de simpla si imi doresc sa imi cresc copiii in simplitate. Imi doresc foarte mult sa simta fiorul primului sarut, timiditatea primei nopti de dragoste, frumusetea primei iubiri.

Nu-mi doresc ca prima lor experienta sa fie facuta cu un manual, in care experimenteaza 10 pozitii noi, apoi isi dau mana la final si eventual si note!

fetita miss - Cum pastram inocenta copilariei?Stiu ca presa intotdeauna a ascuns bine realitatile murdare ale acestei lumi, dar cei care se documenteaza stiu despre retragerea copiiilor din scolile din Canada, dupa ce prim-ministrul Kathleen Wynne (lesbiana declarata) a introdus cu forta ore de educatie sexuala, dupa modelul norvegian.

Recunosc, mi-ar placea ca Romania sa urmeze modelul Poloniei, acolo unde mii de familii au marsaluit impotriva educatiei sexuale in scoli, dupa deviza ‘Educatie pentru familie, nu pentru depravare!’, guvernul retragand proiectul pentru aceste ore!

​Programul propus la noi in tara ar invata copiii despre: cum sa faca avort, cum sa-si ‘exploreze’ orientarile sexuale sau cum sa devina consumatori de materiale pornografice! Momentan desi autoritatile in materie de sanatate si educatie nu s-au pus de acord in ceea ce priveste continutul materiei (se cauta modelele orelor din Europa) exista scoli si gradinite care sustin aceste ore, cursuri ce se desfasoara sub umbrela diferitelor programe finantate din fonduri straine.

Programul ‘Doar Eu’ sustinut de Asociatia Semper Musica impreuna cu Fundatia MTV, a fost sustinut deja in scolile din Alexandria, Calarasi, Curtea de Arges, Giurgiu, Targu Bujor si Tecuci, beneficiari fiind peste 4000 de elevi, unde au invatat cum sa se protejeze de infectia cu HIV, cum sa foloseasca prezervativul, depre metodele de contraceptie si infectiile cu transmitete sexuala. La sfarsit au fost impartite 10000 de prezervative si 3000 de reviste de benzi desenate, pe tema discriminarii. Sunt sustinatoare a acestui tip de educatie, insa lucrurile nu sunt asa cum par la prima  vedere.

Iata cateva dintre subiectele invatate: ‘6 tipuri de sex’; ‘tie care ti se potriveste’, ‘sexul in grup’, ‘ce este orgasmul tantric’, ‘sex la tv’. In unul dintre materialele primite de catre elevi despre orgasmul tantric acestia au primit urmatorul text: ‘fie ca esti homosexual, heterosexual sau bisexual, fie monogam, casatorit sau swinger, nimic nu este considerat tabu sau pervers in practica tantra’. Aceste cursuri vor urma in alte licee din tara.

Departe de a transmite valorile morale, iubirea si inocenta, scoala scoate din programa ora de religie, introducand ora de educatie sexuala. Sa nu va mirati, cand copiii vostri vor veni de la scoala cu prezervative pe care le vor folosi in tot felul de experiente sexuale, despre care au invatat ca sunt normale.

Adevarata cauza a avorturilor si a raspandirii de boli, este tocmai aceasta libertate sexuala pe care o gasim la tot pasul. Stiti zicala ‘sexul vinde’? Pai sa il vindem cat mai devreme!  Peste tot in lume unde s-au introdus aceste ore de educatie sexuala, numarul sarcinilor nedorite a crescut. E greu sa cresti un copil moral inconjurat de sex si imoralitate!

La sfarsit, revin cu rugamintea, dragi parinti, de a vedea filmuletele pe care la pun si la sfarsitul acestui articol si abia apoi comentati ce vi se pare normal sa stie copilul dumneavoastra. Multi dintre cei care militeaza pentru educatia sexuala in scoli, habar nu au ce programa este stabilita sau ce se invata exact.

Sa nu le furam inocenta copilariei propriilor nostri copii!
Multa grija si iubire!

Materiale de citit pentru cei interesati:

Norvegia:
https://www.reddit.com/r/Documentaries/comments/375dtx/puberty_2015_sexual_education_norwegian_state/

Asociatia Semper Musica si proiectul Doar eu:
http://sempermusica.org/mtv/
http://doareu.com/

Manuale de educatie sexuala:
https://www.google.ro/amp/s/saccsiv.wordpress.com/2015/12/14/foto-manual-asta-vor-invata-copiii-de-clasa-a-iv-a-la-ora-de-educatie-sexuala/amp/?client=safari
Sau
http://www.romaniatv.net/mobi/media_231059_scandal-in-germania-un-manual-de-clasa-i-contine-imagini-sexuale-explicite-foto_171659.html

Pe scurt..
inocenta - Cum pastram inocenta copilariei?
Nume Articol
Cum pastram inocenta copilariei?
Descriere
Ce ne dorim cu adevarat sa cunoasca copiii nostri despre sex? Cum facem sa pastram inocenta copiilor cat mai mult timp posibil?
Autor
Despre
Viata de mamica
Logo

Comentarii

Comentarii