Ambasadorul zambetelor mici si mari!

2 ani de blog! (Si 5 cadouri pentru voi)

by | Sep 30, 2018 | Jurnalul meu

Azi implinesc 2 ani de cand am scris primul meu articol.
Ce calatorie lunga si fascinanta a fost pana aici si stiu ca inca ma mai asteapta multe lucruri frumoase.

Motivul pentru care m-am apucat de blogging a fost sa ajut, cat mai mult si pe oricine are nevoie. Acest blog m-a ajutat si pe mine sa stau de ‘vorba’ cu mine si mai mult. Cand sunt in pana de inspiratie despre ce sa mai scriu ma uit adanc in sufletul meu si caut sa vad ce mai este de scos la lumina. Alteori este suficient sa intru pe un grup de mamici si sa imi dau seama ce aveti voi nevoie. Iar de cele mai multe ori ma uit la pruncii mei, darul meu cel mai de pret, iar cuvintele incep sa curga fara sa le pot opri.

Aniversarea blogului nu este despre mine, ci despre voi toate cele care ma cititi. Pe voi as vrea sa va sarbatoresc. Pe voi as vrea sa va cunosc. Pe voi as vrea sa va imbratisez. Voi sunteti cele care imi dati aripi sa zbor pana la stele si sa fac lucruri de care nu ma credeam capabila.

Cadoul meu pentru voi!

Pentru ca voi sunteti al doilea DAR al meu de la viata si pentru ca ideea blogului a pornit de la ajuta, cadoul meu pentru voi este de a oferi 5 sedinte gratuite de coaching. Partea frumoasa este ca puteti fi oriunde, nu trebuie sa ne vedem neaparat fata in fata. Pentru ca este un lucru privat pentru toata lumea, celor care va doriti acest lucru, va invit sa imi scrieti in privat ‘De ce va doriti o sedinta de coaching’. Va voi raspunde tot in privat.
Rugamintea este sa dati tag unei prietene, care credeti ca ar avea nevoie de o sedinta de coaching pentru a sti despre acest cadou.

In acesti 2 ani au fost multe mamici care m-au sprijinit neconditionat si carora vreau sa le multumesc. Sunt cateva dintre voi care ma ajutati cu un share la aproape orice postez. Daca ati sti voi cat de mult inseamna acest lucru pentru mine. Va multumesc si sper sa va imbratisez cel putin o data in aceasta viata.

In acest an am inceput 3 campanii inedite:
Campionatul de mamicie (proiect ce este nominalizat la categoria Special Projects in cadrul Galei Webstock Awards), Introspectii culinare si Speed’n mommy.
Lucrez si la alte proiecte care sper sa va ajute si sa va incante la fel de mult.

Tot de anul acesta Zana Scutecel este marca inregistrata la OSIM, asta inseamna ca nimeni nu poate folosi acest nume, in afara de mine.

In ultimul an v-ati strans 27.000 de mamici pe pagina de facebook a blogului, 50.000 de mamici ce ma cititi lunar si aproape 1400 pe contul de instagram.
Cel mai citit articol de anul acesta a fost ‘In masina, bancheta din spate NU este loc de joaca‘ si a fost vizualizat de 20.000 de cititori.

Va multumesc inca o data pentru ca imi sunteti alaturi, pentru ca imi scrieti si pentru ca ma sprijiniti chiar si in campaniile comerciale pe care le am pe blog. Multumesc pentru increderea pe care o aveti in lucrurile pe care le recomand, stiind ca niciodata nu as accepta o colaborare cu care sa nu ma identific.

Mi-ar placea ca in viitor sa ne si vedem cat mai multe la o cafea, tot ce trebuie sa faceti este sa imi spuneti daca si cand v-ar placea acest lucru.

Pana cand reusim sa ne vedem, va trimit multe imbratisari calde.

Multa grija si iubire!

CreditPhoto: Alina Dobrovolschi Photography

Pin It on Pinterest

Share This