Ambasadorul zambetelor mici si mari!

15 lucruri pe care nu le știați despre mine

by | Feb 3, 2018 | Jurnalul meu

Amina, prietena mea m-a provocat la un joc (și bloggeritele joacă jocuri) unde să povestesc câteva lucruri pe care nu le știați despre mine.
Greuu, foarte greu să dezvălui public ce vrei să ții doar pentru tine.

Greu să cauți în adâncul sufletului și să fii sinceră cu tine și apoi să expui public. Bune sau rele, cam astea ar fi:

1. Sunt mamă de 3. Am 2 copii lângă mine și un înger în cer. Știu că dacă se năștea ar fi fost fată și s-ar fi numit Rebeca. Nu trece zi fără să mă gândesc la ea și să mă întreb cum ar fi fost..

2. Fac atacuri de panică în avioane. Pur și simplu când urc în unul sunt convinsă că voi muri..

3. Am fugit de acasă o noapte când aveam 21 de ani după o ceartă cu tata. A fost noaptea care pe mine m-a schimbat ca om și care m-a făcut să îmi aleg drumul în viață.

4. Am un tatuaj fluture făcut pe umărul stâng tot la 21 de ani. Ai mei au fost încântați de el.

5. Îmi ador părinții! O ador pe mama pentru că este cea mai bună și blândă femeie din lume și a fost și este modelul meu în viață de femeie puternică deși ea nu s-a vazut niciodată așa. Ea mi-a dat aripile cu care am zburat toată viața.
Când eram mică eram fata lu’ tata și mă uitam la toate meciurile de fotbal cu el. Țin cu echipa Rapid din fașă (poate își revin la un moment dat).

6. Soțul meu este fix așa cum mi l-am imaginat în Noaptea dintre ani în anul în care ne-am cunoscut! (Deși nu cred în rezoluții de început de an, atunci mi-am făcut o listă imaginară nu doar cu calitățile pe care mi le doresc de la un bărbat dar mai ales cu defectele cu care pot trăi o viață)

7. I-am decis numele fetiței mele la 14 ani. Pe Maria o cheamă Maria Katarina iar Katarina este personajul principal din ‘Îmblînzirea scorpiei’ de Shakespeare.

8. Am început să citesc piese de teatru la 10 ani. I-am devorat pe Caragiale, Oscar Wilde și Shakespeare (de aici și un mod diferit de a fi femeie în viață. Cine i-a citit știe la ce mă refer).

9. Am fost brunetă câțiva ani buni și am cochetat și cu roscatul.

10. Nu m-am jucat niciodată cu păpușile. Pur și simplu mă plictiseau și nu înțelegeam care e treaba cu ele. Jocul preferat din copilărie ‘De-a armata’ unde eu eram comandantul.

11. Am vrut să merg la colegiul militar de la Breaza la 14 ani dar nu m-a lăsat tata.

12. Deși născută și crescută în București, am făcut facultatea la Pitești.

13. Mă atașez greu de cineva dar când o fac, o fac pentru o viață.

14. Îmi dau seama după primele 5 minute dacă am chimie sau nu cu un om.

15. Am fost cerută în căsătorie de 5 ori până la soțul meu ..

Multă grijă și iubire!

Pin It on Pinterest

Share This